جبار کوچکینژاد، نماینده مردم رشت و خمام و عضو کمیسیون برنامهوبودجه در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با میراثآریا با بیان این که نگاه مجلس به صنعت گردشگری و میراثفرهنگی و صنایعدستی مثبت است، گفت: نمایندگان در کمیسیون فرهنگی جلسات متعددی را با مسئولان وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی برگزار کردهاند و برای رفع مشکلات فرهنگی موجود تدابیر لازم اندیشیده شده است.
کوچکینژاد صنایعدستی را یکی از مهمترین حوزههای سودآور و نیازمند حمایت در کشور دانست و افزود: با توجه به این که صنایعدستی قابلیت عرضه اقتصادی دارد و می تواند برای اقتصاد کشور سودآور باشد، توجه مجلس بر رشد و رونق هرچه بیشتر آن معطوف شده است.
عضو کمیسیون برنامهوبودجه در مجلس همچنین با بیان این که در شرایط اقتصادی فعلی کشور حوزه صنایعدستی می تواند اشتغال زا و درآمدزا باشد، ادامه داد: لزوم رشد و توسعه صنایعدستی هم به عنوان بخشی از فرهنگ و هویت کشور و هم عاملی برای تحرک موتور اقتصادی کشور اهمیت دارد.
او با اشاره به کلیات طرح حمایت از هنرمندان و استادکاران صنایعدستی که در دستور کار مجلس بوده و است، اظهار کرد: در برنامه هفتم توسعه به ۲ حوزه گردشگری و صنایعدستی بیش از پیش توجه میشود که یکی از دلایل آن بحث سودآوری آنها برای کشور است.
این نماینده مجلس حمایتهای دولت و مجلس از صنایعدستی و سرمایهگذاریهایی را که در این بخش انجام میشود، بیش از پیش مورد اهمیت دانست و گفت: صنایعدستی علیرغم این که در صورت مورد حمایت قرار گرفتن میتواند سودآور باشد، حوزه کوچک و قابل دسترسی است که با اندک سرمایهای میتواند رشد پیدا کند.
کوچکی نژاد با اعتقاد بر این که دولت و مجلس از طریق ارائه وام و تسهیلاتی اندک می توانند به فعالان و سرمایه گذاران حوزه صنایعدستی کمک شایانی کنند، افزود: مجلس از گذشته با تشکیل صندوق حمایت از هنرمندان صنایع دستی و ارائه تسهیلات و بیمه فعالان این عرصه در این زمینه برنامه داشته است.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه در مجلس با اشاره به این که در سال های گذشته متاسفانه همراهی عمده ای با حوزه صنایعدستی دیده نمی شد، ادامه داد: خوشبختانه نگاه امروز دولت و مجلس خصوصا بعد از تشکیل وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی به مقوله صنایعدستی مثبت است و انتظار میرود حمایتها و توجه بیشتری هم به این ۳ حوزه روانه شود.
او با تأکید بر این که امروز قطعا نگاه نمایندگان مجلس خصوصا به حوزه صنایعدستی با گذشته تفاوت پیدا کرده است، افزود: در کشور تولیدات خوبی در حوزه صنایعدستی وجود دارد که قابلیت فراوانی برای تبلیغ و فروش دارد و این در بلندمدت می تواند برای مجموعه اقتصادی کشور نقطه قوتی باشد به همین دلیل است که در برنامه هفتم توسعه نیز با همت نمایندگان مجلس حمایتهای مناسبی در خصوص صنایعدستی و گردشگری انجام خواهد شد.
انتهای پیام/
انتهای پیام/